WIe ben ik?

Al werkend raakte ik steeds enthousiaster voor alles wat met leren en lesgeven te maken heeft

Wie ben ik?

Mijn naam is Heidy Jansen. Na de middelbare school ben ik me gaan verdiepen in de ontwikkeling van kinderen en volgde ik bijbehorende opleidingen. Al werkend en lerend raakte ik steeds enthousiaster voor alles wat met leren en lesgeven te maken heeft.

Ik mocht praktische kennis opdoen van onderwijssystemen in het buitenland. Ik heb ervaring in het onderwijs en de zorg. Vol trots kan ik stellen dat ik de meeste jaren van mijn loopbaan in direct contact met kinderen gewerkt heb. In de afgelopen periode heb ik veel deskundigheid opgebouwd. Bij mijn werk voor de Dokter A. Verschoorschool begeleid ik ouders en leerkrachten actief in de hulp aan kinderen met complexe leer- en gedragsproblemen.

Vanaf 1 augustus 2014 wordt Passend Onderwijs van kracht in het onderwijs. Dit schept mogelijkheden voor alle kinderen om onderwijs op een school dichtbij huis te volgen. Ik heb besloten om als zelfstandig ondernemer te starten. Zo kan ik in de toekomst mijn kennis rechtstreeks ten dienste van kinderen blijven inzetten.